29.8 C
New York City
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăLocaleO nouă modalitate de a țepui lumea în Satu Mare

O nouă modalitate de a țepui lumea în Satu Mare

În ultima săptămână au apărut în oraș așa-ziși lucrători de la Apaserv, care umblă pe la unele locuințe pentru verificarea purității apei, culoarea apei, spunând că vor să verficie, deoarece s-au făcut lucrări în zonă și se asigură că totul este în regulă.

Aceștia prefăcându-se doar angajați ai Apaserv, îmbrăcați în șalopetă personalizată cu numele Apaserv. După ce lămurește proprietarul că trebuie să intre înauntru pentru a putea verifica apa la bucătărie și în baie, aceștia îi poartă pe proprietari de la baie la bucătărie și de la bucătărie la baie, supraveghind în acel timp zonele unde proprietarul ar putea ține bani sau lucruri de valoare. În timp ce unul ține de vorbă proprietarul, ceilalți sustrag bani sau alte lucruri de valoare.

Aducem la cunoștință prin acest fel, faptul că s-au înregistrat deja mai multe plângeri la poliție în acest sens și se presupune că este vorba despre niște persoane din alt județ, care practică această escrocherie.

 

Contactând un angajat al Apaserv pentru a afla dacă știu despre această escrocherie și despre ce documente și echipamente folosesc ei în asemenea cazuri, ni s-a comunicat  că: „ Nu intrăm în locuințe pentru niciun fel de verificări ale apei, noi doar citim contorul. Fiecare angajat al Apaserv are o legitimație de muncă, pe care trebuie să o aibă tot timpul la el, recomandăm tuturor, care s-ar putea lovi de această situație să ceară legitimarea presupușilor angajați. Menționez că, cititorii au tot timpul în dotare un băț echipat cu lupă și lanternă, și toate mașinile noastre de intervenție sunt personalizate.”

 

Așadar sfatul pentru dumneavoastră este să fiți foarte vigilenți cu ce persoane vă bat la ușă și să țineț cont de recomandarea Apaserv în acest caz și acumă cum îi puteți recunoaște pe acești presupuși infractori.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente