Acasă Locale Stiri Satu Mare „O zi în școala ta” campanie antidrog în școli

„O zi în școala ta” campanie antidrog în școli

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Satu Mare, în parteneriat Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) și Inspectoratul de Politie Județean (IPJ) desfășoară campania de prevenire a consumului de droguri „O zi în școala ta”, în rândul elevilor de liceu din peste 20 de unități școlare.

Campania a început în data 18 februarie, între orele 09.00-13.00, la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentara „George Emil Palade” din Satu Mare.

Aproximativ 100 de elevi au fost informați cu privire la riscurile consumului de droguri (cu accent pe consecințele consumului de etnobotanice) în cadrul dezbaterilor moderate de specialiștii antidrog.

În pauze voluntarii antidrog din cadrul Colegiului National „Mihai Eminescu” au realizat sondaje de opinie în rândul elevilor cu privire la cunoștințele pe care aceștia le au despre consumul de droguri, iar specialiștii antidrog au răspuns la întrebările elevilor legate de consumul de droguri.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente