Acasă Locale Stiri Satu Mare Sătmărean dispărut găsit înecat la Sibiu

Sătmărean dispărut găsit înecat la Sibiu

Un bărbat din Satu Mare, care fusese dat dispărut de familie, a murit, marți, 18 februarie, la spitalul din Sibiu. Acesta a fost găsit de un bărbat în râul Cibin. Salvatorul a sunat la „112” să anunțe pericolul în care se află omul, i-a acordat acestuia și primul ajutor, scoțându-l din apă înainte de a ajunge pompierii.

Apoi, victima a fost preluată de un echipaj SMURD care l-a dus la UPU. Sătmăreanul a decedat însă la spital. Medicii spun că inima victimei nu a mai rezistat din cauza hipotermiei, și a făcut infarct. Acesta nu a mai putut fi resuscitat de către medicii sibieni.

Polițiștii susțin că bărbatul plecase în dimineața de 15 februarie din Adăpostul de Noapte, iar în 17 februarie, seara, a fost găsit în Cibin. Actele lui au fost găsite abandonate la Azilul de Noapte. Oamenii legii fac cercetări pentru a afla circumstanțele în care a murit bărbatul.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente