Acasă Locale Stiri Satu Mare Oaspeți de seamă la Muzeului Țării Oașului

Oaspeți de seamă la Muzeului Țării Oașului

Cu ocazia Conferintei Naționale Anuale a Societății de Geografie din Romania, desfasurata în aceste zile la Satu Mare, cercetatorii au facut un popas și în Tara Oasului, la Muzeul în aer liber din oraș.

„Bucuroși să îi avem oaspeți la Muzeul în Aer Liber pe membrii Societății de Geografie din România, aflați în județul Satu Mare cu ocazia Conferinței Naționale Anuale a Societății de Geografie.

Un prilej pentru a veni în contact cu tradițiile, obiceiurile și ospitalitatea noastră și de a deveni ambasadorii noștri. Pentru că fiecare vizitator încântat de ceea ce vede devine un ambasador al Negreștiului și al Țării Oașului!” spune primarul orașului Negresti-Oas, Aurelia Fedorca.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente