marți, februarie 27, 2024
AcasăDivertismentObiecte care pot crește nivelul energiei pozitive din casă

Obiecte care pot crește nivelul energiei pozitive din casă

Atunci când casele în care trăim sunt încărcate de energie pozitivă, la fel vor fi și viețile noastre. Acesta este de altfel și scopul Feng Shui, de a ne încarca spațiile vitale cu energie numită chi. Iată câteva metode simple de a armoniza această energie și de a ne încărca pozitiv locuințele astfel încât să beneficiem de o armonie în viata de zi cu zi.

Culorile
Înconjoară-te cu culorile care îți plac și care te atrag cel mai mult. Poți utiliza efectiv nuanțele celor 5 elemente pentru a balansa pozitiv în cel mai rapid mod energia din casa în care locuiești, ori pentru a preveni sau trata anumite probleme de sănătate care se ivesc la un moment dat. Dacă ai curte, poți atrage chi-ul cu un display colorat de lumini și flori amenajate cât mai frumos.

Oglinzile
Oglinzile sunt considerate ca fiind “activatori” de astfel de energie chi și sunt foarte indicate în amenajarea spațiului vital, alături de lumânări și flori. Cu excepția dormitorului și a camerei unde luăm masa (bucătăria sau sufrageria) unde avem nevoie de energii yin care să ne calmeze, oglinzile sunt bune cu cât sunt mai mari. Atenție însă, oglinzile divizate, fumurii sau cele în care nu îți poți vedea reflexia nu sunt considerate bune în Feng Shui. Trebuie să ne putem vedea fără distorsiuni.

Luminile
Lumina va aduce întotdeauna mai mult chi (energie) în casă, așa că trebuie să te asiguri că locuința este bine luminată. Poți folosi de asemenea lumânările pentru a crea o atmosferă propice meditației sau romanticului. De asemenea sunt indicate veiozele pentru a ilumina anumite piese de artă, plantele sau pentru a adăuga ambiență în zonele yin ale casei precum dormitorul sau camera în care iei masa în mod obișnuit.

Cristale
Cristalele sunt considerate regulatoare de energie chi și sunt folosite în multe feluri în Feng Shui.

Animalele și plantele
Cei care dețin animale de companie sau au casa împânzită de flori și plante au parte de un plus de energie chi în casă.

Obiecte din natură
Orice obiect luat din natură poate genera energie chi și influența pozitiv o cameră. Pietre, cristale, cochilii sau obiecte de artă create personal pe baza unor elemente naturale, sunt toate piese care vor aduce în casă armonia de afară. Asigură-te doar că le aranjezi într-un mod atractiv și că nu aduci în casă prea multe astfel încât să pară totul prea aglomerat.

Clopoței de vânt
Aceștia pot fi folosiți pentru a aduce în plus energie pozitivă în casă. Agață-i în grădină dacă ai sau la ușa de la intrare pentru a invita chi-ul în casă. Cu precădere ușa este importantă deoarece pe aici îți faci intrarea în casă, atât tu cât și energia, pe aici intrând toate oportunitățile

Lyla.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente