Acasă Locale Suspecți de furt, depistați de polițiști

Suspecți de furt, depistați de polițiști

hotPolițiștii sătmăreni au depistat în urma anchetelor derulate principalii suspecți în cazul unor infracțiuni de furt, întocmind pe numele acestora acte premergătoare începerii urmăririi penale.

Polițiștii Postului de Poliție Hodod, spre exemplu, au fost sesizați de un localnic de 69 de ani, care reclama că dintr-o magazie i-au fost sustrase semințe de cereale, în valoare de 500 de lei. Polițiștii i-au găsit pe toți cei 4 suspecți, dintre care doi minori – Andrei S., de 19 ani, Sandor K., de 28 de ani, K.P., de 16 ani și L.E., de 12 ani, din Nadișu Hododului – stabilind că aceștia au comis furtul în timpul nopții. Tinerii au încărcat într-o căruță 20 de saci cu porumb boabe și alte 20 kg de semințe de lucernă și trifoi, cu intenția de a le valorifica.

Cei trei suspecți cu vârsta cuprinsă între 16 și 28 de ani sunt anchetați pentru furtul comis, însă în cazul minorului de 12 ani nu poate fi antrenată răspunderea penală.

Și polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, extinzând cercetările într-un caz de furt, au ajuns la concluzia că doi dintre suspecți erau implicați și în sustragerea altor bunuri. Astfel, Andrei V., de 29 de ani și V.V., de 17 ani, sunt suspectați că au sustras pe timp de noapte două biciclete dintr-un garaj situat pe Bulevardul Independenței din municipiu.

Polițiștii au reușit să recupereze bunurile furate, în valoare de aproximativ 1.000 lei, acestea fiind restituite proprietarului păgubit.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente