sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăPoliticaLocalOdată cu demisia viceprimarului Gheorghe Stan, PNL intră în opoziție. Mesajul transmis...

Odată cu demisia viceprimarului Gheorghe Stan, PNL intră în opoziție. Mesajul transmis de consilierul liberal, Victor Cernea

Odată cu demisia viceprimarului Gheorghe Stan, PNL Satu Mare anunță trecerea în opoziție, și nu oricum, ci cu „tunurile” îndreptate către conducerea Primăriei.

Cel mai vocal consilier municipal liberal, Victor Cernea, a anunțat în urma demisiei viceprimarului Gheorghe Stan că PNL își propune ca până la finele mandatului, grupul municipal PNL să afle răspuns la toate problemele identificate în municipiul Satu Mare, venind și cu câteva exemple.

“Ultimul punct de la această sesiune de informare, care ar fi trebuit să fie primul, gestul onorabil al domnului viceprimar Gheorghe Stan de a-și înainta demisia imediat după ce PNL a luat decizia de a părăsi această alianță locală. Iată de ce am luat această decizie, toți sătmărenii ar trebui să afle motivele reale despre care am mai discutat și în cadrul ședințelor, proiectele noastre, ale PNL. Ce se întâmplă cu indemnizația de 1.000 de lei pentru fiecare nou-născut, cu premierea elevilor de 10 de la evaluările naționale și BAC, ce se întâmplă cu Sătmărelul și cu investițiile de acolo, ce se întâmplă cu restul punctelor importante pe care le-am tot ridicat în cadrul ședințelor? Pot să observ că nu s-a văzut niciodată un pas înainte, niciun progres, iar noi ne propunem ca până la finalizarea acestui mandat să găsim o soluție și un răspuns la toate acestea, de acum, în opoziție”, a punctat consilierul municipal, Victor Cernea.

Răspunsul primarului Gabor Kereskenyi nu a întârziat să apară. “Nu vrea să răspund la cele spuse de domnul Cernea și să caracterizez acele proiecte de hotărâre grandioase pentru că nu vreau să duc această ședință la un nivel caraghios!”, a spus primarul Kereskenyi.

Iată că de acum înainte lucrurile vor avea o altă dinamică în cadrul Consiliului Local Satu Mare, grupul PNL fiind determinat să facă opoziție serioasă, fapt așteptat de foarte mulți sătmăreni.

Vă reamintim că în cadrul ședinței, de joi, a Consiliului Local Satu Mare, viceprimarul liberal, Gheorghe Stan, şi-a depus demisia începând cu data de 1 septembrie.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente