joi, februarie 2, 2023
AcasăEconomico-socialSocialAutoritățile, alertate de un sătmărean care a amenințat că se sinucide. Motivul...

Autoritățile, alertate de un sătmărean care a amenințat că se sinucide. Motivul acestuia este incredibil

Astăzi, 26.08.2022, la ora 10.31, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la o tentativă de suicid, în municipiul Satu Mare, pe strada Ostrovului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de intervenție cu barcă, o ambulanță de prim ajutor SMURD B2 și 7 subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. De asemenea, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de la Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Poliția Locală.

Potrivit martorilor care au stat de vorbă cu redactorii Jurnalul de Satu Mare, bărbatul ar fi dorit să se sinucidă din cauza problemelor financiare. Acesta ar fi tatăl a cinci copii și nu ar mai fi făcut față dificultăților de zi cu zi, dorind din această cauză să își încheie socotelile cu viața.

Oamenii care locuiesc în vecinătate sunt de părere că la fața locului ar trebui să intervină Protecția Copilului pentru a analiza situația în care trăiesc copiii bărbatului care a dorit să se sinucidă.

Echipajul de intervenție cu barca a fost trimis preventiv, pentru o intervenție prompta. Nu a fost necesară intervenția acestora, persoana a coborât singură de pe podul de fier.
Persoana a fost preluată de echipajul de prim ajutor aflată la fața locului dar a refuzat transportul la UPU Satu Mare. Ulterior aceasta a fost predată echipajului de Poliție, aflat la locul intervenției”
, transmite ISU Someș Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente