Acasă Locale Stiri Satu Mare Oferte de la A la Z la târgul de nunți Art Grand...

Oferte de la A la Z la târgul de nunți Art Grand Marriage

DSC_2025

În perioada 6-8 februarie Grand Mall Satu Mare a fost gazda celei de a VII-a ediție a Art Grand Marriage, tradiționalul târg de nunți.

La ediția din acest an au fost prezente peste 55 de firme expozante dispuse pe o suprafața de 1500 mp.

Deschiderea oficială a târgului a avut loc vinerii în pașii de dans ai unei tineri perechi de dansatori de la Royal Dance. Organizatorii evenimentului, Carmen Frățilă și Marius Crișan, au întâmpinat oaspeții, afirmând că sătmărenii au ocazia să vadă ultimele tendințe în ceea ce privește organizarea unei nunți.

“Târgul de nunți continuă tradiția în Satu Mare. Am ajuns la șapte ani, deja mergem la școală, vreau să ajungem la 18 ani să facem majoratul târgului, să fim la fel de tineri și la fel de plini de exuberanță“, a declarat Carmen Frățilă.

“Sunt prezenți 55 de expozanți pe o suprafață de 1500 mp. Ne bucurăm pentru răspunsul pe care l-au dat partenerii noștri și în acest an. Suntem siguri că ceea ce au prezentat în târg este pe de o parte o surpriză dar și un nivel ridicat în ceea ce înseamnă organizarea unei nunți. Îi invităm pe toți să viziteze fiecare stand în parte cu atenție“, a spus Marius Crișan.

Evenimentul se va derula până duminică, sătmărenii interesați au prilejul de a vizita standurile firmelor, din domenii precum: bijuterii, rochii de mireasă, rochii de gală, accesorii mireasă, costume de mire cu accesoriile aferente, make-up, produse de cofetărie/patiserie, cocktail-uri, cascade de ciocolată, artificii, decorațiuni sală de nunți, filmări video, foto, invitații de nuntă.

Parada rochiilor de mireasă din cadrul târgului expozițional Art Grand Mariage, s-a desfășurat sâmbătăl, a fost una inedită și spectaculoasă. Designerul sătmărean Cosmin Mureșan i-a încântat pe viitorii miri cu creații mai puțin obișnuite și foarte îndrăznețe, fiind o soluție fashion pentru domni în noaptea nunții.

Primele creații prezentate au fost ale celebrului creator Lorand Coza, și au fost dedicate în special bărbaților, acesta încântând cu opt ținute impresionante și în același timp foarte elegante. La paradă nu au lipsit nici cei mici, astfel că pe podium au fost prezentate și ținute pentru copii, realizate de către sătmăreanca Alexandra Danciu.

Designerul sătmărean Cosmin Mureșan le-a impresionat pe viitoarele mirese cu rochii unicat iar pe viitorii miri cu o creație mai puțin obișnuită și nemaiîntâlnită la Satu Mare. Manechinii au călcat podiumul îmbrăcați doar în lenjerie intimă accesorizată cu dantelă și paiete iar în mână au purtat aranjamente florale elegante și complet diferite de clasicul buchet alb. Astfel, CM- creation de mode și Belles Fleurs au propus ținute și buchete de flori inspirate de iubirea mirilor.

În fiecare zi a târgului expozițional a avut loc  o tombolă pentru vizitatori, iar premiile au fost oferite din partea organizatorilor dar și din partea firmelor expozante

În ultima zi a târgului cei care au dorit să se intereseze de ofertele și promoțiile firmelor, au avut din ce alege, firmele au încercat să atragă clienții cu reduceri și oferte de la A la Z.

art mariage (4) art mariage (3) art mariage (2) art mariage (1)

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente