29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăSportNationalOficialii clubului Dinamo au anunțat că numărul 14, cel purtat de Ekeng,...

Oficialii clubului Dinamo au anunțat că numărul 14, cel purtat de Ekeng, va fi retras

572e1f7795f9cfd806a1f509Ionel Culina, ofițerul de presă al lui Dinamo, a anunțat, sâmbătă, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook, că echipa din Ștefan cel Mare a decis să retragă numărul 14, cel purtat din momentul sosrii la Dinamo Patrick Ekeng.

 

Într-o zi în care întreg fotbalul mondial i-a adus un omagiu celui care a fost Patrick Claude Ekeng, Dinamo, club lovit a doua oară în 16 ani de o tragedie fără margini, a luat decizia de a retrage tricoul cu numărul 14, purtat de Ekeng în cele cinci luni petrecute în Ștefan cel Mare.

Anunțul a fost făcut de Ionel Culina, ofițerul de presă al clubului din Ștefan cel Mare: „Plânge toată suflarea dinamovistă, plânge toată țara, plânge fotbalul peste tot în lume. Patrick a plecat dintre noi, lăsând în urmă o soție, o fetiță superbă, o familie numeroasă în Camerun și milioane de oameni marcați de încă o tragedie pe un teren de fotbal. A plecat din Ștefan cel Mare și cu numărul 14, retras pentru totdeauna. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente