29.8 C
New York City
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăSportLocalOlimpia la a doua victorie la rând

Olimpia la a doua victorie la rând

Sâmbătă, în 30 septembrie Olimpia a făcut deplasarea la Tg. Jiu pentru a juca împotriva fostei prime divizionare Pandurii, echipă care se confruntă cu mari probleme financiare, unde antrenorii nu au fost plătiți cu lunile.

 

 

Olimpia a avut prima ocazie a echipei, Ciprian Brata trage pe poartă, însă nu îl pune în încurcătură pe Popescu. Apoi Bujor, fostul atacand al Olimpiei, ajuns între timp la Pandurii șutează și el, dar portarul Muntean a fost la post și a reținut.

 

În minutul 16 Brata execută o lovitură de colț, iar Cristian Munteanu trimite cu capul din 6 metri, însă mingea lovește bara.

 

 

La cabine s-a intrat cu scorul de 0 la 0, dar cu un plus pentru echipa sătmăreană, care a avut inițiativa și a condus jocul.

 

Pandurii iese mai bine de la pauză, Ciprian Rus șutează de la 8 metri direct în brațul portarului Muntean.

 

În minutul 54 același Rus trimite cu capul, din 5 metri, peste transversal. Peste doar trei minute, Olimpia reușește să deschide scorul Miholca șutează, Popescu respinge, iar Oliver Lusamba, pe fază impinge mingea în plasă.

 

Din minutul 80 Pandurii joacă din minutul 80 în zece jucători după ce noul-intratul Maxin s-a accidentat și nu a mai revenit pe gazon.

 

Olimpia câștigă al doilea meci cu Ritli antrenor, în timp ce Pandurii pare blestemată și nu poate câștiga acasă

 

 

►Pandurii: D. Popescu – Vodă, Turda, D. Lung (cpt.), D. Drugă, Dănăricu, Brînzan, Șut, Dodoi, Cip. Rus, Bujor
Rezerve: Rz. Stanca – Celea, D. Pîrvulescu, Durkovic, Șendroiu, M. Maxin, Tudoran
Antrenor: Adrian Iencsi

 

 

►Olimpia: Fl. Muntean – Cr. Munteanu, R. Rus, D. Muntean, Duruș, Miholca, Hlinca, Vas. Pop, Lusamba (Villand), Jurj (min. 85 Bura), Brata (cpt.)
Rezerve: Șuta – Villand, Szasz, D. Vincze, Fl. Achim, Cubaș, Bura
Antrenor: Zoltan Ritli

 

 

 

A fost prima partidă a Olimpiei după alungarea lui Attila Karda din funcția de președinte al echipei, în locul său a fost numit omul de afaceri Istvan Merkli.

 

Nu-mi doresc lucruri mari pentru început. Dar vreau să asigur liniște și stabilitate la club, să asigur suficienți bani pentru a putea încheia cu bine sezonul. Deocamdată avem asigurați circa 600.000 de lei din necesarul de 1,3 milioane lei. Dar până la final de sezon sper să facem rost de diferența de bani necesară supraviețuirii. Nu vreau să conduc singur, mă voi consulta în permanență cu colegii mei pentru a lua decizii cât mai bune, în folosul clubului”, a spus, citat din Informația Zilei, noul președinte al Olimpiei.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente