luni, decembrie 4, 2023
AcasăSportLocalOlimpia merge la baraj după 1 la 1 pe teren propriu cu...

Olimpia merge la baraj după 1 la 1 pe teren propriu cu Șoimii Pâncota

olimpia-6Sâmbătă, 4 iunie 2016, Olimpia a primit vizita celor de la Șoimii Pâncota într-un meci ce avea să decide echipa care retrogradează, care merge la baraj și care rămâne sigur în Liga a II-a. Olimpia avea nevoie de o victorie pentru a fii salvată de la retrogradare fără a merge la baraj.

 

Olimpia a început prima repriză în forță și a preluat controlul jocului încă de la început având inițiativa. Prima ocazie a fost a lui Muntean, care după un sfert de oră a șutat însă Irimia a reținut.

Același Muntean își încearcă norocul și de la 16 metri, pe jos, dar reține același Irimia, în doi timp timpi, din fața lui Buhăescu.

Bura pătrunde periculos pe partea stângă, driblează un adversar și intră în careu unde este faultat de Suciu în momentul centrării, iar arbitrul dictează penalty fără urmă de protest pentru oaspeți.Buhăescu execută lovitura de pedeapsă și înscrie pentru Olimpia fără emoții.

Înainte de pauză au avut și oaspeții prima lor ocazie, Daniel Dan prinde un șut de la 14 metri, dar reține Șuta fără probleme și Olimpia intră la cabine cu avantaj pe tabelă.

 

În repriză a doua Olimpia scade în joc, iar Reșița domină jocul. Iuhas se accidentează în minutul 57 și este schimbat cu Sălăgeanu, iar 3 minute mai târziu oaspeții reușesc să egaleze. Dragalina profită de o neînțelegere a fundașilor Olimpiei, interceptează în careu și marchează din colțul careului de 6 metri.

 

Au urmat apoi două ocazii ale galben-albaștrilor, mai întâi Buhăescu reia pe lângă poartă centrarea lui Sălăgeanu și apoi Muntean prinde un șut bun de la 20 de metri, dar Irimia reușește să rețină.

Cu 12 minute înainte de final, centrare Sălăgeanu, iar de la 5 metri de poartă Buhăescu trimite cu capul și reține Irimia, de pe linie. Un minut mai târziu Heil vede al doilea galben după un fault la mijlocul terenului și Olimpia rămâne în 10 oameni.

În minutul 93 Olimpia a avut un penalty clar la un henț comis de Dubeștean în careu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue, iar la faza următoare Marius Ion l-a faultat dur pe Sălăgeanu și a văzut direct cartonașul roșu.

În minutul 94 Olimpia a beneficat de o lovituă liberă de la 25 de metri, dar fără rezultat pe tabelă, sătmărenii nereușind să-i pună în pericol pe adversari.

 

►Olimpia: Șuta – Ciul, Onicaș, Heil, Iuhas (cpt.) (min. 57 Sălăgeanu)- R. Rus, D. Muntean, Villand, Bura (min. 67 Bîgiu) – Buhăescu, Bg. Faur (min. 84 D. Lukacs)

Rezerve: Băican – Fl. Mureșan, Sălăgeanu, D. Lukacs, Bîgiu, Seb. Ianc, Takacs

Antrenor: Mircea Bolba

 

►Șoimii: Cr. Irimia – D. Dan, C. Suciu, Dubeștean, Siminic – A. Pavel – Fl. Gîrlcă, Issa (cpt.), Dragalina, Pirtea – A. Mihai

Rezerve: Pășcălău – M. Ion, Vasi, Farcaș, Leucuța, Bătrîn, Ștrengar

Antrenor: Zsolt Muzsnay

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente