vineri, mai 31, 2024
AcasăSportLocalOlimpia nu ne mai surprinde cu nimic, înfrângere din nou

Olimpia nu ne mai surprinde cu nimic, înfrângere din nou

 

În etapa a 35-a Olimpia a jucat în deplasare la Târgoviște și fără să ne dezamăgească, jucătorii sătmăreni au pierdut din nou, ajungând la 10 partide fără victorie. Dar fiind în continuare neplătiți de luni bune

Olimpia a început mai bine jocul, iar în minutul 14 Pană bate la bătaie o lovitură liberă de la 35 de metri lateral stânga, Meilă iese din poartă și reține la 7 metri.

 

Apoi, două minute mai târziu, Erdei pătrunde în careul Chindiei pe dreapta, centrează pe jos în fața porții, însă Meilă reține din fața lui Pop.

 

După aceea a urmat ofensiva gazdelor, mai întâi Pătru și Martac combină bine în dreapta careului, acesta din urmă primește o minge pe culoar, pătrunde pentru a centra, însă Faur intră prin alunecare și îi fură mingea.

 

Cherchez a fost pe urmă periculos în mai multe rânduri, prima data a pătruns în careu însă a fost deposedat foarte bine de Krausz, iar după aceea a bătut un corner de pe stânga, Dumitrașcu sare la colțul scurt, reia cu capul din 6 metri, însă trimite multe peste.

 

Un minut mai târziu (min. 25) avea să vină și singurul gol al partidei, Neguț pasează în fața careului pentru Cherchez, iar acesta trimite din prima pe culoar, în dreapta, pentru urcarea lui Martac. Centrarea sa către bara a doua e deviată pe spate de Dascălu, iar acolo Cherchez, dintr-un metru, reia direct în bară. Mingea se duce în lateral, e urmărită de același Cherchez, care îl fentează pe Duruș și centrează spre colțul lung, acolo unde Cristian Neguț, nemarcat în careul mic, reia cu capul din 2 metri pe lângă bară, în plasă.

 

După gol, tot gazdele au fost cei cu inițiativa, același Cherchez în două rânduri, mai întâi  Dascălu respinge în corner șutul din 7 metri lateral dreapta la colțul scurt, după o pătrundere în viteză în careu. În altă fază atacantul îl fentează pe Mureșan în careul, rămâne singur cu Dascălu, însă e prea în unghi, vrea să-i trimită printre picioare portarului, dar goalkeeperul reține.

 

Autorul golului, Neguț are și el o ocazie de a înscrie, însă șutul său de la distanță trece mult pe lângă.

 

După revenirea de la cabine, tot Chindia a fost echipa care a ieșit mai vioaie de la cabine, același Cherchez, care a fost cel mai periculos jucător al gazdelor a creat o fază, acesta trimite în stânga careului pentru urcarea lui Neguț, acesta ciupește mingea pentru a o trimite pe sub Dascălu, ieșit la întâmpinare la 7 metri lateral, dar portarul o agață și reține.

 

 

În minutul 53 Olimpiei i s-a refuzat un penalty, la o fază la care Dumitrașcu de la gazde l-a blocat pe Vasile Pop în marginea careului, dar arbitrul dictează lovitură liberă razant cu linia de 16 metri. Jucătorii sătmăreni cer penalty și a fost, fiindcă acel contact s-a petrecut chiar pe linia careului.

 

Pop bate mult peste poartă lovitura liberă de la marginea careului, ușor lateral dreapta.

 

 

Iulian Roșu prinde un șut bun din 8 metri lateral dreapta, însă portarul Meilă a respins în față.

 

 

Până la finalul partidei, galben-albaștrii nu au mai reușit să creeze nimic notabil, decât să iasă în evidență prin cartonașe galbene. Vasile Pop a fost avertizat foarte ușor de centralul partidei, după ce protejează cu mâna sus o minge înaltă și Neguț se lovește de el. Galben extrem de ușor acordat, fiindcă nici măcar nu a existat lovitura.

 

Apoi Bogdan Faur îl ține din spate la mijlocul terenului, în flancul drept pe Nisipeanu, care nu se oprește însă din alergat, apoi este blocat de Raul Krausz. Arbitrul a oprit jocul pentru ținerea lui Faur și i-a dat galben.

 

 

Nici Krausz nu scapă de avertisment, acesta a intrat tare din spate la un jucător advers, arbitrul dictează fault și îl avertizează cu cartonaș pe mijlocașul Olimpiei.

 

 

Carlo Erdei ia și el galben pentru că-l ține din spate pe Neguț la mijlocul terenului.

 

 

În ultimul minut de prelungire, antrenorul sătmărean bagă în teren doi debutanți în Liga a II-a. Au ieșit Iulian Roșu și Romario Rus și intră Fernando Szolosi și Alin Văsălie, ultimul având doar 15 ani.

 

 

►Chindia: Meilă – Pătru (cpt.)(Nisipeanu 57′), Vătavu, Ispas, Martac – Crinel Stoica (Pencea 57′), Honciu, L. Mihai, D. Dumitrașcu – Cr. Neguț, Cherchez (Dr. Grigore 87′)

Rezerve neutilizate: Căbuz – Ad. Ioniță, Parghel, Andr. Șerban
Antrenor: Nicolae Croitoru

►Olimpia: Dascălu – Duruș, Fl. Mureșan, Krausz, Faur – R. Rus (Văsălie 90+2′), Villand (cpt.), Sil. Pană – Vas. Pop, I. Roșu (Szolosi 90+2′), Erdei (Chitaș 86′)
Rezervă neutilizată: Șuta
Antrenor: Bogdan Andone

 

 

Ne întrebăm oare cât va mai continua această serie de rezultate negative, valoare nu putem spune că nu au, din moment la un moment dat au fost pe locul 2 în clasament. Chiar și așa neplătiți de atâta timp, ei ar trebui să realizeze că singura lor șansă pentru ceva mai bun este să afirme pe teren, chiar dacă nu și-au văzut salariile de luni bune.

 

 

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente