Acasă Sport Local Olimpia obține un punct din deplasarea de la Slatina

Olimpia obține un punct din deplasarea de la Slatina

Olimpia Satu Mare a continuat seria meciurile în eșalonul secund. Astfel, „galben – albaștrii” disputat sâmbătă, de la ora 11.00 meciul etapei a VII –a a Ligii a II –a la fotbal, în compania formației FC Olt Slatina.

Stafful Olimpia știa dinainte că avea să fie o deplasare grea, însuși antrenorul echipei, Tibi Csik declara înainte de meci ca, „Întâlnim cea mai ofensivă echipă din campionat, cu jucători tehnici, pe viteză care sunt foarte descurcăreți cu mingea. Slatina e o echipă cu atac, dar cu toate acestea sperăm să obținem victoria”.

Dupa două acțiuni mai periculoase ale gazdelor, a venit și replica Olimpia în minutul cinci, când am beneficiat de o lovitură liberă de la 25 de metri, însă Zsiga execută în zid. Au urmat apoi 30 de minute, în care s-a jucat doar la poartă Olimpiei, dar defensiva galben-albaștriilor a arătat impecabil, blocând fiecare acțiune a celor de la Slatina. În minutele 34 și 36 Olimpia își creează două ocazii periculoase de gol, prima fiind o incursiune a lui Gavrilescu care centreaza apoi, iar Villand reia pe lângă poartă, mai apoi Iuhaș execută lovitura liberă indirectă direct în zid.

A doua repriză începe Olimpia în atac Gavrilescu execută un corner de pe dreapta, respinsă cu capul până la Zsiga, a cărui centrare trece prin spatele porții, iar după aceea a urmat din nou o dominație a gazdelor, aceștia dominând mai bine de jumătate meciul. În ultimele minute ale meciului, Olimpia s-a trezit din nou la viața, prima dată prin Kinczel care a scăpat pe contraatac și a finalizat pe lângă poartă, a urmat apoi o lovitură liberă obținută de Iuhaș și executată de Gavrilescu, portarul reușind să boxeze.

Arbitru: Cătălin Marian Pană (București); Asistenți: Florin Eduard Ungureanu (București) și Ciprian Petre Geambazu (Bușteni)

►FC Olt: Mogoșanu – Anghelina, Crușoveanu, Gligor (cpt.), Siminic – Quist, A. Ignea – Huțanu, Cr. Ciobanu, Bancu – Drăghici
Rezerve: Bugiu – Marincău, Giurcă, Cuedan, Vîlcică, Ivănică, N Kongue
Antrenor: Dan Oprescu

►Olimpia: Șuta (cpt.) – D. Muntean, Bălău, Cornel Ene, Iuhas – Gavrilescu(min. 90 Hanuș), Svarczkopf, Villand, Zsiga (min. 60 Micaș) – Kinczel, P. Dragoș (min. 72 Feier)
Rezerve: Miron – Sabău, Roghină, Feier, Micaș, Hanuș, Prodan
Antrenor: Tiberiu Csik

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Ce vreme îi așteaptă pe sătmăreni în perioada următoare

Vremea va rămâne închisă, cu șanse de precipitații, și în weekend și pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor începe și ele să...

Comentarii recente