luni, iunie 24, 2024
AcasăSportLocalOlimpia s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la Mioveni

Olimpia s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la Mioveni

Olimpia a jucat sâmbătă de la ora 11 în etapa a II-a din playout-ul Ligii a II-a împotriva celor de la CS Mioveni. Daca în sezonul regulat, “galben-albaștrii” au reușit un egal în meciul disputat acasă și au pierdut în deplasare, sâmbătă aceștia s-au impus cu scorul de 2 la 1.

Olimpia a început perfect meciul, iar după doar zece minute de la începerea partidei aceștia au deschis scorul. Gavrilescu centrează de pe partea dreaptă, mingea depășește întreaga defensivă și Faur, venit din spate, marchează cu piciorul din plonjon. După golul de 1 la 0 înscris de Olimpia, oaspeții și-au creat două ocazii periculoase în minutul 24 când Năstăsie bate pe jos o lovitură liberă de la 25 de metri, dar Miron respinge în corner și în minutul 28 Cotigă trage de la 30 de metri la colțul scurt, însă din nou Miron respinge din nou în corner. Sătmărenii au întrat la cabine în avantaj, datorită golul înscris de Faur.

Cea de-a doua repriză este începută mai bine de oaspeți, dovadă fiind și golul egalizator înscris la doar cinci minute de la începerea părții secunde. Mazilu îi pasează în careu lui Vintilă, care reușește să îl învingă pe Miron. Minutul 60 aduce și prima ratare a lui Boștină. Feier pătrunde în careu, trimite o pasă spre Boștină, care, cu poarta goală, șutează peste din șase metri. În minutul 67, acelaș Boștină reia cu capul o centrare a lui Iuhaș, însă atacantul a trimis mingea fix spre Popescu, iar acesta a reușit să rețină balonul. Cele două ratări ale lui Boștină au prevestit golul din minutul 74. Lemac șutează spectaculos de la 25 de metri direct în vinclul drept al lui Popescu.
În final, Olimpia se impune cu scorul de 2 la 1 și urcă pe locul 7 în clasament acumulând 24 de puncte. Săptămâna viitoare Olimpia va juca în deplasare la Oradea, cei care au remizat ,1-1, cu Minerul Motru.
FC Olimpia Satu Mare: Miron – Munteanu, Mureșan, C. Ene, Iuhas (cpt.) – Gavrilescu, Micaș (min. 46, Rus), Villand, Faur (min. 51, Lemac) – Bujor (min. 60, Feier), Boștină.
Antrenor Tiberiu Csik.
CS Mioveni: Popescu – Cotigă, Stoica (cpt.), Negoiță, Galan (min. 55, Chetan) – Vintilă, Biceanu, Răuță, Năstăsie (min. 53, Ayza) – Stan, Mazilu.

Articolul precedent
Articolul următor

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente