29.8 C
New York City
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăSportLocalOlimpia s-a întors acasă cu o victorie

Olimpia s-a întors acasă cu o victorie

dubioli2Sâmbătă, 17 Octombrie 2015, Olimpia a jucat în deplasare la Pâncota, meci contând pentru etapa a 9-a Liga a II-a seria I.

Olimpia a început tare și în minutul 2 aceștia au o ocazie periculoasă prin Tătaru, cel care lovește bara transversală, iar mai apoi gazdele au îndepărtat pericolul. În minutul 16 Siminic a centrat de pe stânga, Pirtea trage din careu în blocaj. În minutul 22 Dragalina  a tras de la semidistanță la câțiva centimetri de bara din dreapta lui Baican. În minutul 39, Bura a centrat excelent, Takacs din 5 metri șutează în blocajul lui Dubeștean.

La pauză scorul a fost de 0 la 0. În începutul reprizei secunde, Boștină la înlocuit pe Faur. Nou intratul are o primă acțiune, dar Villand ratează incredibil la pasa atacantului. În minutul 51, același Boștină face o cursă pe dreapta, pasează în fața porții, de unde Bura înscrie cu latul. Același Boștină putea să facă 2-0, dar Irimia a respins de la colțul scurt șutul său de la 16 metri.

În minutul 85 Selagea scapă singur pe contraatac cu Irimia, trage de la 14 metri lateral dreapta, balonul trecepe lângă colțul lung.

Danci aruncă un balon în careu, Baican reține dar este incomodat de Alin Mihai. Acesta se ridică nervos de la pământ și îi dă un cap în gură lui Issa care venise să îl contreze. Astfel, portarul celor de la Satu Mare e eliminat, iar Issa primește cartonaș galben pentru acest conflict. Boștină intră în poartă pentru acest final de partidă.

Issa trage de la 12 metri dar șutul e blocat de fundașii oaspete.

 

►Șoimii: Irimia – Dan, Dubeștean, Pascaruiu, Siminic – Pavel, Issa – Oprea, Dragalina, Pirtea – A. Mihai

Antrenor: Ionuț Popa

 

►Olimpia: Baican – Muntean, Tătaru, Heil, Iuhas – Rus, Villand, Takacs, Faur – Bura, Bîgiu

Antrenor:  Tiberiu Csik

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente