miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăSportLocalOlimpia s-a întors afumată de la Ilfov

Olimpia s-a întors afumată de la Ilfov

amical-olimpia-fc-zalau-129Sâmbătă, 10 septembrie, Olimpia a jucat în deplasare la CS Afumați, echipă din Ilfov care are pretenții la un loc cât mai bun la finalul acestui sezon. Înaintea acestei etape, Olimpia se afla peste Afumați în clasament, însă după această înfrângere, cele două echipe se află la egalitatea de puncte, cele două echipe ocupând locurile 9 și 10, fiind despărțite doar de golaverajul mai bun al celor de la Afumați.

Meciul a fost unul lipsit de ocazii, în care cei de la Afumați au deschis scorul repede, iar în minutul 12 Olariu deschide scorul dintr-o lovitură de pedeapsă. Aceasta fiind și singura ocazie de notat la sfârșitul primei reprize.

În cea de-a doua repriză, gazdele au rămas repede în 10 jucători, în minutul 52 Alexandru Gheorghe îl faultează pe Duruș , care este eliminat după ce centralul s-a consultat cu arbitrul asistent.

Antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone, a mutat după aceea ofensiv, Erdei și Tudoran intrând în locul lui Rus și Ciul, însă cu toate acestea Olimpia nu a reușit să facă nimic notabil pe teren ba mai mult, tot gazdele au fost cei cu ocaziile.

În minutul 75 Vlada a trimis o minge direct în bara porții lui Anca-Trip, ocazie ce prevestea golul din minutul 79, când Vlad Tudorache profită de o gafă a lui Anca-Trip și înscrie în poarta goală.

Cu cinci minute înainte de finalul meciului, căpitanul Cosmin Iuhaș vede al doilea galben iar Olimpia rămâne și ea în 10 oameni. Iar ca finalul să fie perfect pentru Olimpia, Marian Vlada punctează și el și ridică scorul la proporții de neprezentare.

Un rezulta urât, care ar trebui să dea semne de întrebare, după toate transferurile făcute și aducerea lui Bogdan Andone, un 3 la 0 în deplasare este rușinos, este un scor de neprezentare, pe care îl reușeam și dacă nu ne deplasam.

Arbitru: Florin Miron (București); Asistenți: Marian Truță (Babeni) și Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea).

►Afumați: Obretin – Al. Gheorghe, Robicek, Rz. Patriche, Verdeș, Buzea, V. Olariu, I. Petculescu, Tudorache, Șt. Vasile, Balgiu

Rezerve: Mișa – A. Zaharia, Ad. Popa, Moglan, M. Vlada, Pivniceru, Costache

Antrenor: Vasile Neagu

►Olimpia: Anca-Trip – Ciul, Fl. Mureșan, Heil, Iuhas (cpt.) – Onicaș, R. Rus, Villand, Duruș, Faur, Ludușan

Rezerve: Andr. Preda – Nanou, Boje, Tudoran, Kanaloș, Bura, Erdei

Antrenor: Bogdan Andone

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente