Acasă Sport Local Olimpiaza a remizat,scor 0-0, cu Minerul Motru

Olimpiaza a remizat,scor 0-0, cu Minerul Motru

Olimpia a remizat, scor 0-0, în meciul din cea de-a șasea etapa din Liga a II-a Seria 2. A fost un meci în care a existat o singură echipa pe teren, Olimpia dominând de la un capăt la altul partida.

În minutul 10 Feier reia cu capul din patru metri, însă mingea trece alături. Apoi Lemanc își creează două ocazii de gol, în minutele 24 un șut de la aproximativ 12 metri peste poartă și în minutul 33 dar portarul advers respinge mingea în corner. În minutul 46, acelaș Lemac are o intrare dură la Speroni și vede direct cartonașul roșu.

În repriza secundă, Villand scapă singur cu Popesc, însă acesta trage pe lângî din 10 metri. Ultimele 10 minute ale partidei îi găsește pe jucătorii Olimpiei în atac, cu toate că aceștia jucău în 10 oameni. Micaș cu un șut care nu pune pericol și Feier care reia pe lângă din 10 metri au avut ultimele ocazii ale meciului.

La finalul partidei, antrenorul Olimpiei a delcarat:” Nu am fost foarte inspirați la finalizare, pot să spun că au avut un portar în formă mare. Îl felicit, bravo lui. Mergem mai departe, trebuie să fim echilibrați, să nu ne pierdem capul, mai sunt o mulțime de meciuri.”

Arbitru: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin); Asistenți: Iulius-Radu Timar (Marghita) și Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj).

►Olimpia: Șuta (cpt.) – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas – Gavrilescu, Villand (min. 81  P. Dragoș), Scvarzkopf (min. 75 Micaș) , Zsiga – Lemac, Feier
Rezerve: Miron – Roghină, Kinczel, P. Dragoș, Micaș, Fl. Mureșan, Cr. Molnar
Antrenor: Tiberiu Csik

►Minerul: D. Popescu – Inclăzan, A. Dicu (cpt.), Ad. David, Neacșu – Hanu, N. Stanciu, Speroni, Unguru – Răduca, Buciuman
Rezerve: Trică – Nueleanu, Trașcă, Cernica, Stoenac, Ad. Stefan
Antrenor: Dănuț Stoenac

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente