Acasă Economico-social National OMS SE ESCHIVEAZA SA DEZVALUIE ADEVARUL

OMS SE ESCHIVEAZA SA DEZVALUIE ADEVARUL

Organizația Mondială a Sănătății a spus marți că nu este posibil, în acest stadiu, să determine cu precizie sursa noului coronavirus . Asta în contextul în care mai multe state, în frunte cu SUA , cer Chinei să spună de unde provine acest nou virus.

În acest moment, nu poate fi trasă nicio concluzie, a spus Takeshi Kasai, directorul regional pentru Pacificul de Vest al OMS.

Cu toate acestea, dovezile disponibile sugerează o origine animală, a spus Kasai într-o conferință online.

Președintele SUA, Donald Trump, a spus săptămâna trecută că guvernul său încearcă să determine dacă noul coronavirus provine dintr-un laborator din Wuhan.

Concluzie :Cel mai probabil se incearca o musamalizare morbida si in acest caz , daca stai si te gandesti ca SUA a taiat fondurile catre OMS , putem spune ca acum aceasta organizatie depinde destul de tare de fondurile din China , asadar  …. Va urma!

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente