luni, decembrie 11, 2023
AcasăEconomico-socialOmul de acțiune rezolvă lucrurile, în timp ce alții încă fac promisiuni

Omul de acțiune rezolvă lucrurile, în timp ce alții încă fac promisiuni

Adrian Cozma a astupat o groapă de pe un drum din județul Satu Mare. Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare a astupat o groapă apărută în asfalt pe Drumul Județean Satu Mare – Borlești. ,,A durat 5 minute ca să rezolvăm o problemă”

,,Nu e pentru prima dată când semnalez lipsa de reacție și lipsa unei preocupări ale CJ Satu Mare pentru buna gospodărire a infrastructurii rutiere și de mobilitate. E neplăcut ca mii și zeci de mii de șoferi să aibă grija gropilor din județ. Mulți ne punem în pericol. Nu putem aștepta săptămâni pentru a repara o groapă în mijlocul carosabilului”.

Groapa a apărut în asfalt de luni de zile, iar de atunci mulți șoferi și-au distrus mașinile, spun localnicii, care se tem că la un moment dat vor asista la o tragedie. Adrian Cozma s-a hotărât să rezolve problema, așa că s-a deplasat la fața locului și a astupat singur groapa. ,,A durat doar 4-5 minute ca să rezolvăm o problemă. Da, nu e reparată profesional, că până la urmă nici nu-i treaba mea asta”, a spus Adrian Cozma, după ce a astupat groapa.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente