Acasă Locale Nationale Orange amendat de OPC

Orange amendat de OPC

Orange România a obținut în instanță, în urma unei decizii definitive și irevocabile, anularea unui amenzi de 7.000 de lei aplicată în februarie 2018 de Protecția Consumatorului, în urma unei reclamații a unui client din Satu Mare, care s-a plâns instituției că liderul pieței de telefonie mobilă l-a taxat suplimentar pentru serviciile de roaming utilizate.

Compania de telefonie mobilă a contestat procesul-verbal la Judecătoria Satu Mare, care a admis cererea în septembrie 2018.

Protecția Consumatorului a contestat hotărârea instanței, dar Tribunalul Satu Mare a respins cererea la începutul acestei luni. Potrivit motivării deciziei din septembrie 2018, un client din Satu Mare a încheiat în august 2017 un act adițional la un contract de abonament Orange România, prin care a dorit să beneficieze de prevederile Regulamentului European pentru serviciul roaming, aplicabile din 15.06.2017.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente