marți, februarie 27, 2024
AcasăEducatie&Cultura“Orașele Uniunii Europene”, surprinse în 55 de fotografii

“Orașele Uniunii Europene”, surprinse în 55 de fotografii

DSC_5086Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei a inaugurat vineri, 10 mai, expoziția de fotografie în aer liber intitulată „Orașele Uniunii Europene” la intrarea în Parcul Dendrologic din Carei. Inedita expoziție cuprinde un număr de 55 de fotografii în care se poate admira diversitatea și unicitatea marilor orașe de pe continent.

Această expoziție are menirea de a face cunoscute oamenilor orașele importante din Uniunea Europeană dar și admirarea diverselor clădiri și zone din aceste orașe. În același timp s-a demarat și concursul de fotografie pentru amatori, unde toți cei care doresc să-și expună imagini cu tema „primăvara” pot să le aducă la biroul Direcției de Cultură și Sport, camera 26 din Castelul Károlyi din Carei. Cele mai bune fotografii vor fi premiate.

Materialele pot fi realizate și expuse până la sfârșitul Primăverii Culturale Careiene, care se va desfășura pe tot cuprinsul lunii mai. Se cere ca dimensiunea fotografiilor să fie A4 (210 mm x 297 mm) și deținătorul fotografiei să fie proprietarul de drept a acesteia.
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente