Acasă Educatie&Cultura “Orașele Uniunii Europene”, surprinse în 55 de fotografii

“Orașele Uniunii Europene”, surprinse în 55 de fotografii

DSC_5086Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei a inaugurat vineri, 10 mai, expoziția de fotografie în aer liber intitulată „Orașele Uniunii Europene” la intrarea în Parcul Dendrologic din Carei. Inedita expoziție cuprinde un număr de 55 de fotografii în care se poate admira diversitatea și unicitatea marilor orașe de pe continent.

Această expoziție are menirea de a face cunoscute oamenilor orașele importante din Uniunea Europeană dar și admirarea diverselor clădiri și zone din aceste orașe. În același timp s-a demarat și concursul de fotografie pentru amatori, unde toți cei care doresc să-și expună imagini cu tema „primăvara” pot să le aducă la biroul Direcției de Cultură și Sport, camera 26 din Castelul Károlyi din Carei. Cele mai bune fotografii vor fi premiate.

Materialele pot fi realizate și expuse până la sfârșitul Primăverii Culturale Careiene, care se va desfășura pe tot cuprinsul lunii mai. Se cere ca dimensiunea fotografiilor să fie A4 (210 mm x 297 mm) și deținătorul fotografiei să fie proprietarul de drept a acesteia.
- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente