Acasă Educatie&Cultura “Orașele Uniunii Europene”, surprinse în 55 de fotografii

“Orașele Uniunii Europene”, surprinse în 55 de fotografii

DSC_5086Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei a inaugurat vineri, 10 mai, expoziția de fotografie în aer liber intitulată „Orașele Uniunii Europene” la intrarea în Parcul Dendrologic din Carei. Inedita expoziție cuprinde un număr de 55 de fotografii în care se poate admira diversitatea și unicitatea marilor orașe de pe continent.

Această expoziție are menirea de a face cunoscute oamenilor orașele importante din Uniunea Europeană dar și admirarea diverselor clădiri și zone din aceste orașe. În același timp s-a demarat și concursul de fotografie pentru amatori, unde toți cei care doresc să-și expună imagini cu tema „primăvara” pot să le aducă la biroul Direcției de Cultură și Sport, camera 26 din Castelul Károlyi din Carei. Cele mai bune fotografii vor fi premiate.

Materialele pot fi realizate și expuse până la sfârșitul Primăverii Culturale Careiene, care se va desfășura pe tot cuprinsul lunii mai. Se cere ca dimensiunea fotografiilor să fie A4 (210 mm x 297 mm) și deținătorul fotografiei să fie proprietarul de drept a acesteia.
- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente