marți, mai 21, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePalatul Administrativ, cea mai urâtă cladire din lume?

Palatul Administrativ, cea mai urâtă cladire din lume?

Palatul Administrativ Satu Mare a fost propus de un blog din Canada, candidat la cea mai urâtă clădire administrativă din lume.

Având mai multe reclamații despre arhitectura turnurilor Primăriei din Toronto, reprezentanții blogului The Star au cerut ajutorul cititorilor pentru a descoperi cea mai urâtă clădire administrativă din lume. Prima propunere a fost tocmai centrul nou al municipiului Satu Mare, care cuprinde și Palatul Administrativ.

Potrivit descrierii făcute, turnul, înalt de 97 de metri din perioada cenușie comunistă, este “brutal”, seamănă cu o închisoare-cetate horror din blocuri de beton, este un loc unde orice speranță dă să moară.

Vă invităm să vă spuneți punctul de vedere. Considerați că pot fi comparate cele două clădiri? Chiar arată Palatul Administrativ locul unde pare să moară orice speranță sau este o exagerare?

3 COMENTARII

  1. Imi pare rau ca aceasta cladire, chiar din orasul meu natal a fost declarata cea mai urata cladire. Intradevar nu e frumoasa, dar nici nu trebuie sa exageram, nu seamana deloc cu o inchisoare!

  2. Din pacate asociem ansamblul Centrul Nou cu o perioada comunista si consideram ca tot ce era facut atunci e urat.

    Cladirea are foarte multe calitati, sa nu uitam ca a fost o vreme cea mai inalta din Romania

  3. Cladirea nu este urata, sunt urati cei din cladire, astia cu siguranta sunt cei mai urati din lume si cu siguranta ne omoara orice speranta.

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente