Acasă Locale Stiri Satu Mare Panglica tăiată- clădire neutilizabilă

Panglica tăiată- clădire neutilizabilă

Campania electorală recent încheiată  a fost plină de evenimente de tot felul dar de departe cele mai savuroase momente au fost oferite de primarul Kovacs  în încercarile sale de a influența electoratul în direcția dorită de domnia sa.  Strădaniile de a îndemna  maghiarii din judet să îl voteze pe “mândru că e român Ponta“, au adus presedintelui PNL,Klaus Iohannis un procent de peste 65%.

Doar doi dintre candidații la prezidențiale au fost primiți la Carei în campanie electorală de către primarul Kovacs și anume Victor Ponta si Kelemen Hunor.

Dacă Victor Ponta s-a aflat pentru a doua oară la Carei,Kelemen Hunor este un  oaspete mai umblat pe aceste meleaguri.

Fiind și președintele său pe linie ierarhică de …era  să spun partid dar mi-am adus aminte că nu e încă înregistrat ca atare și e doar o uniune  pe criterii etnice,primarul Kovacs a  repetat același scenariu ca în urmă cu doi ani,probabil fiind apreciat de  colegii săi.

Astfel,clădirea renovată a Casei de Cultură,clădire aflată în patrimoniul orașului,a fost inaugurată doar în prezența oficialităților de etnie maghiară,prin tertipuri  ieftine  ce nu fac cinste unui primar de oraș multietnic!

Deși convocatorul-invitație din 26 octombrie 2014 era pentru ora 17,00,primarul  și-a adus colegii de uniune   cu un sfert de oră mai devreme,pentru a savura pe îndelete tăierea panglicii tricolore doar în limba maghiară. Casa de Cultură a municipiului Carei a fost inaugurată  în prezența fostului vicepremier al României,Kelemen Hunor, cu un program artistic exclusiv în  limba maghiară.

La o lună de la neinspiratul  eveniment organizat de primăria Carei,Casa de Cultură a municipiului Carei nu are rezolvata problema  încălzirii iar conectarea la curent electric a fost facuta acum 3 zile. Cercurile de activități au întreruptă activitatea,repetitii se fac prin ce sali sunt libere la castel si  iar toată lumea așteaptă ca lucrările să fie finalizate înainte de venirea zăpezii. Executantul lucrarii de la Casa de Cultura este SC Marconst srl Marghita.

Situația reprezintă doar un alt  episod din ciclul “Noi muncim,noi nu gândim” de la primăria Carei care  nu intervine nici de aceasta data pentru a penaliza intarzierile  la  termenul de predare  .

 Daniela Ciută

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente