Acasă Locale Stiri Satu Mare "Parodie și Muzică" spectacol la G.M.Zamfirescu

„Parodie și Muzică” spectacol la G.M.Zamfirescu

Sâmbătă, 21 martie 2015 de la ora 19.00 la Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” va avea loc un spectacol de parodie și muzică cu trei protagoniști cunoscuți publicului sătmărean din alte producții organizate de instituția noastră: Csaba Cserey (toboșarul țăran), Stephanie Semeniuc (vocalista secretară) și Stan Tibor (pianistul director). Spectacolul este conceput de Csaba Cserey. Prețul biletului este de 10 lei.
Spectacolul este organizat sub egida Primăriei Municipiului Satu Mare, Consiliului Local Satu Mare și a Centrului Cultural „G.M. Zamfirescu”.

Parodie 21 martie

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente