29.8 C
New York City
vineri, august 19, 2022
AcasăsusPartidele trebuie să își culeagă bannerele până joi

Partidele trebuie să își culeagă bannerele până joi

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica cere partidelor politice să-și îndepărteze bannerele și toate celelalte materiale electorale de pe raza municipiului, reședință de județ. Edilul spune că dacă până joi, 29 mai, la ora 13.00 acestea nu vor fi îndepărate „se va ocupa administrația locală de acest lucru iar facturile vor ajunge la sediile formațiunilor politice”.
Dorel Coica spune că luni, 26 mai a lăsat partidele să se „dezmorțească, să se odihnească și să savureze victoria”, dar până joi trebuie să curețe orașul de bannere și afișe electorale. Edilul spune că a lăsat partidele, în mod voit să-și cheltuiască banii cu bannerele „dar acum le spun, și văd chiar ei că efectele nu sunt precum credeau. Prin afișaj nu poți convinge mai mult de 1-2% din electorat. Au cheltuit sute sau milioane de euro pe bannere și au văzut și ei că afișajul nu și-a făcut efectul”, spune Coica.
Totodată, primarul spune că în campaniile electorale viitoare nu va mai accepta amplasarea de bannere pe raza municipiului Satu Mare doar afișaj în locurile special amenajate.

3 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente