joi, februarie 22, 2024
AcasăsusPartidul Național Liberal vrea să asigure cetățenilor români un nivel de trai...

Partidul Național Liberal vrea să asigure cetățenilor români un nivel de trai în creștere și siguranță

PNL vrea să asigure românilor un nivel de trai în creștere

Marți, 23 ianuarie 2024, Nicolae Ciucă a discutat personal cu ceilalți membrii ai Partidului Național Liberal (PNL) despre obiectivele lor pe anul acesta și despre realizările făcute în cei patru ani de guvernare.

Nu sunt puține realizări, nici la nivel național și nici în fiecare regiune în parte. PNL a reabilitat drumuri, a modernizat spitale și nu în ultimul rând a extins rețelele de apă, canalizare și gaze.

În plus, Terminalul 4 al Aeroportului Iași și autostrăzile A7 și A8 sunt proiecte ale PNL. Până acum, administrațiile liberale au finalizat anumite proiecte și au altele în derulare cu ajutorul banilor europeni.

Liberalii vor să convingă românii din Diaspora să se întoarcă acasă

Succesul PNL din acest an se bazează pe unitate și colaborare. Nicolae Ciucă a reamintit tuturor că o structură dezbinată nu va putea obține rezultate favorabile niciodată. Doar prin colaborare pot îmbunătăți nivelul de trai al cetățenilor români și îi pot determina pe cei din Diaspora să se întoarcă acasă.

Din punctul lui de vedere, este important să continue dialogul onest cu cetățenii români despre ceea ce au reușit să facă, ceea ce nu au reușit și ce își propun pentru a menține România pe direcția dezvoltării și modernizării în Europa. În acest an, liberalii își propun să ofere românilor un nivel de trai în creștere și, mai ales, în siguranță.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente