Acasă Locale Internationale Pasageri și membri ai echipajului unui avion American Airlines, răniți în urma...

Pasageri și membri ai echipajului unui avion American Airlines, răniți în urma unor turbulențe

Un avion al companiei American Airlines, care efectua marți o cursă de la Seul (Coreea de Sud) spre Dallas (SUA), a fost deviat către Narita (Japonia), după ce mai mulți pasageri și membri ai echipajului au fost răniți în urma unor turbulențe.

Cursa 280 a decolat de pe aeroportul internațional Incheon din apropiere de Seul și se îndrepta spre Dallas-Fort Worth când a întâlnit o furtună puternică, în urma căreia au fost rănite mai multe persoane, iar avionul a fost deviat către Narita, relatează CNN.

Personalul medical a evaluat cei 14 pasageri și membri ai echipajului care au cerut asistență medicală, a afirmat purtătoarea de cuvânt a companiei, Andrea Huguely, într-un comunicat.

„Patru pasageri și un membru al echipajului au fost transprotați la spitale locale pentru continuarea monitorizării și tratamentului”, a adăugat ea, precizând că viețile răniților nu sunt în pericol.

Avionul nu și-a mai continuat marți zborul spre Dallas-Fort Worth. „Pasagerii au fost transportați la hoteluri și își vor continua drumul spre DFW mâine (miercuri)”, a precizat purtătoarea de cuvânt.

American Airlines a precizat că avionul care a fost deviat spre Narita este un Boeing 777, care avea la bord 240 de pasageri și 15 membri ai echipajului.

- Advertisment -

Cele mai populare

A murit unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu

Unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu a decedat în săptămâna care tocmai a...

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Cîțu:Reeșalonarea datoriilor până pe 15 Decembrie

Companiile vor avea termen până pe 15 decembrie să depună cerere de reeşalonare a datoriilor acumulate în perioada de la începutul stării...

Comentarii recente