Acasă Locale Stiri Satu Mare Pasarela de pe Someș nu se mai construiește. Licitația a fost anulată

Pasarela de pe Someș nu se mai construiește. Licitația a fost anulată

A doua licitație pentru pasarela pietonală peste Someș a fost anulată. După ce în toamna anului 2018 a fost obținut și ultimul aviz pentru pasarela pietonală peste râul Someș, în această primă parte a anului a avut loc prima licitație în vederea proiectării și construirii pasarelei, iar acum a doua licitație la care nu s-a prezentat nimeni.

Anularea licitației a avut loc, din nou, din cauza faptului că nicio firmă de construcții nu a depus ofertă. Astfel, licitația va fi reluată după actualizarea costurilor și refacerea documentației tehnice.

Pasarela urmează să lege Centrul Nou al municipiului Satu Mare de Mall-ul NEPI, Satu Mare Shopping City. Podul pietonal este inclus în proiectul de modernizare a Centrului Nou, iar conducerea orașului dorește ca noua construcție să fie un adevărat simbol pentru municipiul Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente