Acasă Locale Stiri Satu Mare Patru elevi din Satu Mare nota 10 la Evaluarea Naţională

Patru elevi din Satu Mare nota 10 la Evaluarea Naţională

Patru elevi din județul Satu Mare au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională, iar trei dintre aceștia provin de la aceeași școală.

Rezultatele Evaluării Naționale au fost afișate astăzi, marți, 25 iunie, iar elevii nemulțumiți vor putea depune contestații până la ora 20:00. În urma primelor rezultate, Sătmarul se mândrește cu patru elevi de 10!

Cei patru elevi din județ care au obţinut media 10, respectiv nota maximă atât la Matematică cât şi la Limba şi Literatura Română, sunt Haiduc Oana, Moroz Alexandra și Nistea Roberta, de la Școala Gimnazială „Bălcescu-Petőfi” din municipiul Satu Mare, respectiv Stăncioiu Blanca de la Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil”.

Rezultatele la Evaluare Națională au fost publicate pe edu.ro. Tot marți, 25 iunie, între orele 14:00 și 20:00, pot fi depuse contestațiile. Profesorii evaluatori au la dispoziție 3 zile pentru soluționarea contestațiilor. Rezultatele finale de la Evaluarea Națională vor fi afișate pe 29 iunie 2019.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente