joi, mai 30, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePatru elevi jandarmi în practică la I.J.J. Satu Mare

Patru elevi jandarmi în practică la I.J.J. Satu Mare

 

Incepând de luni 12 iunie a.c, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, patru elevi, din anul I de studiu, ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni își desfășoară stagiul de practică prevăzut în programa de învățământ, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare.
Cei patru elevi jandarmi au fost primiți de șeful unității – colonelul Ovidiu – Adrian Popa, care le-a urat succes în această ultimă etapă practică. Pentru ca tinerii să aibă parte de un stagiu de practică cât mai eficient, au fost repartizați unor jandarmi cu vastă experiență profesională care-i vor consilia și monitoriza permanent pe întreaga perioadă de pregătire.
Timp de 6 săptămâni, elevii jandarmi, vor participa la misiunile unității, în cadrul cărora vor putea pune în practică noțiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs în cadrul misiunilor de ordine publică.
Trebuie menționat faptul că cei 4 elevi – jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, au fost selecționați și recrutați la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare, iar la absolvirea școlii, vor fi încadrați în unitatea noastră.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente