vineri, mai 24, 2024
AcasăLocalePatru femei și o minoră, cercetate pentru furt de material lemnos

Patru femei și o minoră, cercetate pentru furt de material lemnos

lemne-de-foc-1Polițiștii sătmăreni au depistat în urma anchetelor efectuate mai multe persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de furt, întocmind pe numele acestora dosare penale. Spre exemplu, polițiștii Postului de Poliție Dorolț au identificat principalii suspecți în cazul unui furt de lemne. Brigitta B., de 24 de ani Angela B., de 19 ani, Erszebet N., de 24 de ani și o minoră de 15 ani, au sustras 20 de salcâmi de pe un teren situat la marginea localității Atea, materialul lemnos fiind recuperat integral de polițiști și restituit proprietarului păgubit.

Tot ieri, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Orașului Tășnad, împreună cu polițiști locali, patrulând pe raza localității Cig, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din Tășnad, care transporta saci cu produse agricole, cereale. Intenționând să clarifice aspectele legate de proveniența bunurilor polițiștii au extins cercetările, stabilind că produsele au fost furate dintr-o fermă din localitatea Cig, ajungând și la persoana suspectată de furt, Trandafir L., de 27 de ani, din localitate. Tânărul, care muncea la ferma din incinta căreia a sustras cerealele, este anchetat acum de polițiștii de siguranță publică pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Și o patrulă de siguranță publică din Carei, formată din polițiști și jandarmi, a intervenit cu profesionalism când a suspectat încălcarea legii. În cursul nopții trecute, după ora 01.00, oamenii legii au oprit pentru legitimare un tânăr de 19 ani, care alerga pe stradă. Asupra sa polițiștii au găsit un radiocasetofon, un modulator MP 3, bujii auto și o pereche de mănuși, stabilind ulterior că bunurile au fost furate de suspect dintr-o mașină parcată pe Strada Doina din Carei. Astfel, înainte ca proprietarul mașinii să constate că a fost victima unui furt și să reclame fapta, polițiștii i-au resituat bunurile găsite, iar pe numele lui Miklos S., din Cig, au întocmit dosar penal.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente