Acasă sus Paula Mare reconfirmată în funcția de președintă a Femeilor Social Democrate

Paula Mare reconfirmată în funcția de președintă a Femeilor Social Democrate

Astăzi, 27 septembrie în cadrul Conferinței Județene de alegere, Dr. Paula Mare a fost realeasă în funcția de președinte a Femeilor Social Democrate Satu Mare,

Peste 3000 de femei sunt înscrise în Organizația Județeană a Femeilor PSD, iar cele peste 300 de delegate social-democrate au reales-o în funcția de președinte a organizației pe dr. Paula Mare, pentru următorii doi ani. Biroul executiv al organizației județene cuprinde 43 de membri, din care 11 femei au funcția de vicepreședinți. Doina Iura a fost aleasă în funcția de secretar, iar vicepreședinții sunt: Cizmar Claudia, Aurelia Fedorca, Marinescu Cecilia, Maxi Rodica, Motoc Mihaela, Onac Augusta, Rogoz Manuela, Rogoz Viorica, Szabo Maria, Tarba Raluca și Tătar Rodica.

Tot în cadrul conferinței județene a fost aleasă și președinta Clubului Femeilor, în persoana Mirelei Suciu.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente