Acasă sus PDL Satu Mare alaturi de Daniel Buda, candidat la Alegerile europarlamentare

PDL Satu Mare alaturi de Daniel Buda, candidat la Alegerile europarlamentare

Sedinta Colegiului Director Judetean PDL Satu Mare l-a  avut invitat pe Daniel Buda, candidat la Alegerile europarlamentare  si presedinte al OrganizatieiPDL Cluj. Echipa satmareana formata din lideri si presedinti de organizatii locale au facut cunostinta cu un candidat redutabil, locul 5 pe lista PDL pentru Parlamentul Europen, un profesionist si un om politic cu un parcurs remarcabil, un ardelean   pregatit sa se alature celor mai eficienti si mai titrati parlamentari din PE, europarlamentarii PDL.

Singurul ardelean  aflat pe un loc eligibil, Daniel Buda se va  alatura echipei formata din   Monica Macovei, Teodor Stolojan, Marian Jean Marinescu si Traian Ungureanu, europarlamentari care au reprezentat cu cinste Romania . Cea mai onesta lista de candidati, lista PDL pentru Alegerile europarlamentare, exceleaza in profesionalism si  moralitate, deosebindu-se  considerabil  de lista celorlalte partide PSD si PNL unde locurile eligibile sunt ocupate de neveste, verisori si clienti politici.

Prezent in sala, Adrian Cozma, candidatul organizatiei satmarene aflat de asemenea pe lista partidului, a asigurat membrii PDL si pe Daniel Buda ca va aduce  in lupta  electorala pentru voturile satmarenilor, energie si  implicare totala.

1 COMENTARIU

  1. Quality articles is the main to invite the visitors to pay a visit the web site, that’s what this site is providing.

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente