Acasă sus Pe aici nu se trece.”Semăn cartofi”. Primăria privește neputincioasă

Pe aici nu se trece.”Semăn cartofi”. Primăria privește neputincioasă

Urmare a interventiei cetățenilor ce dețin căsuțe și vii în imediata apropiere a ștrandului,la  ultima ședință de consiliu pentru a semnala  închiderea drumului de acces ce duce  la proprietățile lor,a dus la o nouă manifestare de forță din partea  administratorului actual al ștrandului din oraș.După închiderea drumului cu bariere și apoi cu porți pe care a fost pus un anunț de vânzare la un preț de 5 ori mai mare ca cel al pieței,administratorul ștrandului a găsit de cuviință să vină cu o altă găselniță pentru blocarea drumului.

Acesta a adus marți 20 mai in jurul orei 18,00,un excavator pentru a face impracticabil drumul de acces.Intrebat de proprietarul de căsuțe ce intenționează să facă,administratorul ștrandului a răspuns sec: “semăn cartofi”.

Acțiunea este urmarea “interesului” dat de cei doi primari pentru respectarea promisiunii de a  rezolva   pe cale amiabilă a divergențelor cu atât mai mult cu cât  pisica este în curtea primărie careiene.

În  mometul ocupării drumului vechi din ștrand , care despărțea strandul de cele două parcele ce apartineau de ferma căminului de bătrâni,ar fi trebui rezolvată problema unui drum nou de acces.

La data  aprobării  de cedare  în administrare  a celor două parcele  pentru a se mări suprafața ștrandului,i s-a pus în vedere că dacă închide drumul vechi,trebuie să deschidă un alt drum,pentru a asigura accesul in zonă pentru proprietarii de vii .

Faptul trebuia consemnat la data respectivă printr/un protocol  sau nu trebuia să se renunțe la  drumul existent.

Primaria nu este la prima scăpare sau mai exact, la prima acțiune de genul “noi muncim, noi nu gândim”.

Omisiunile și lucrul făcut de mântuială de administrația locală se răsfrânge acum asupra unei comunități care nu este cu nimic responsabilă  pentru aceste erori.

Trist este faptul că am ajuns în situația în care primarii se pare că nu pot lua decizii radicale pentru asigurarea de drept a unui drum de acces, în condițiile în care au concesionat ștrandul pentru suma simbolică de 1000 de euro pe un an întreg.Deși la ședința de vineri ,primarul și viceprimarul au stabilit că în cursul acestei săptămâni se vor întâlni cu cetățenii nemulțumiți pentru lămurirea situației,nu cetățenii sunt cei care au inițiat scandalul de azi.

Acum,proprietarii trebuie să facă  un ocol serios pentru a ajunge la proprietățile lor numai pentru ca cineva să își satisfacă ambițiile și să demonstreze că primarii nu mai au în oraș nici un cuvânt de spus.

Daniela CIUTĂ

9 COMENTARII

 1. ginerele lui keizer este antrenor la tenis de masa si nu este uportat de socru ca este roman si nici nu mai vrea sa auda de fata lui si nici de tenis de masa in carei;numa ca antrenoru aduce medalii dupa medalii de la europene..vai de capu lui de fotbalist gropar la victoria carei ,inca isi cauta colegii de liceu

 2. VREM CONTROL LA AVEREA FETEI PRIMARULI KOVACS SI A BAIATULUI SI GINERELUI CA SE VORBESTE CA TOATE TERENURILE CUMPARATE RECENT SI MASINILE SI CASELE SUNT PE NUMELE LOR!

 3. NU ATI STIUT CA FATA DE LA PRESEDINTELE UDMR CAREI ESTE SEFA LA TINERETUL UDMR CAREI? SI GUINERELE DE PRIMAR A FOST ANGAJAT LA PRIMARIE SI ANI STIE???
  DE CE CUMPARA DIN BANII ORASULUI MASINA PERSONALA PRIMARU CU CARE CIRCULA NUMAI FAMILIA LUI ?DE CE MASINA PRIMARIEI E NUMAI LA STRAND IN TIMPUL PROGRAMULUI?
  DE CE PLATESTE PRIMARIA 6 MII DE EURO PT UN FILM DE 30 MIN FACUT DE DUNATV SI PESTE 400 DE MILIOANE PT CARTILE UNGURESTI ALE GROFILOR SI PT ROMANI NU APROBA FINDURI PT CARTE CU PERSONALITATILE CAREIENE? SUNT SUPARATI CA SUNT MAI MULTI ROMANI CARE AU REUSIT IN VIATA?

 4. daniela ciuta arata careienilor afacerile primarilor pe banii careienilor si tare deranjeaza cei doi primari ca se afla cum platesc la firmele udmr miliarde de lei sfidand hotaririle de consiliu local.Daniela Ciuta are fabrica de abrazive si nu are nevoie de maruntisuri din camping.Daniela Ciuta are si firma si ziar din munca ei fara contracte cu statul si fara salarii de bugetari.Primarul de ce nu face carte de munca la angajatii de la scaune si ascunde angajatii in depozitu din spate cand vine itm in control?
  de ce nu platerste cas la oameni si cand se intampla accidentul baitul de primar baga mana in buzunar si le da 200 de lei la oameni ca sa isi coase la chirurgie ranile?
  de ce are retinere pe salar primarul din 2008 si din ce bani face la baietelul sau fabrica de mobila pe drumu spre foieni?

 5. daniela ciuta e bagat in afacerea cu campingul carei ,ar trebui un control sa vedem ce are daniela acolo

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente