Acasă sus Pe strada Magnoliei din municipiu a avut loc un accident de circulație...

Pe strada Magnoliei din municipiu a avut loc un accident de circulație

În cursul zilei de ieri polițiștii au identificat și prins 3 persoane suspecte de comiterea unor furturi.

La Carei polițiștii de siguranță publică l-au depistat pe strada Petofi Sandor , pe Dan S. , în vârstă de 44 de ani , care avea asupra sa un cărucior metalic pe care l-a sustras în urmă cu foarte puțin timp de la un supermarket din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat și predat unității.

Tot ieri, oamenii legii din Turț au fost sesizați de către Maria M, de 62 de ani, despre faptul că , cu o zi în urmă din anexa gospodărească de la domicilul său i-au fost sustrase animale . Polițiștii au reușit identificarea autorului în persoana numitului Iosif J, de 47 de ani din Halmeu. Prejudiciul recuperat a fost predat părții vătămate.

Aseară , în jurul orei 22 ,00 polițiștii de siguranță publică din municipiu l-au depistat în timp ce sustrăgea arbuști ornamentali  tuia cu ghiveci din fața unui local situat pe bulevardul Lucian Blaga.

În toate cele 3 cazuri autorii sunt cercetați în stare de libertate  și le-au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt.

3 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente