Acasă Educatie&Cultura PENIBIL! Trebuia sa stai acolo !

PENIBIL! Trebuia sa stai acolo !

Cum sunt transportaţi spre centrele de carantină românii întorşi în ţară, la Nădlac. „Ne duc ca pe nişte animale.”

Mai multe persoane care au intrat în ţară pe jos, în ultimele zile, au reclamat că sunt preluate de la frontiera Nădlac de către autorităţile din Arad în autocare supraaglomerate, pentru a ajunge în carantină în judeţele de domiciliu.

Pornind de la aceasta stire , cu romani care mi-as fii dorit sa fii invatat ceva pe unde au umblat , se intorc  pusi pe scandal , blamandusi propria tara , atat la intoarcere cat si la plecare .

Sa ne intelegem , sunt cel putin trei categorii de oameni care sunt plecati in strainatate . Prima de nevoie si dorinta de a face mai mult decat in tara  , a doua pentru ca vesnic sunt nemultumiti si daca nu le-a mers aici sa faca bani fara sa lucreze ,poate le merge dincolo sa primeasca ajutoare stand si mai avem o categorie  , care merg pentru studii .

Acum facem referire strict la prima categorie .

Nene , tanti de ce te-ai mai intors , daca stiai ca oricum intrii in carantina 14 zile , la ce te asteptai ?!Sa iti intindem covor rosu si sa te impiedici in el ?! Draga , trebuie sa iti mai spun ca respectul se castiga iar tu daca iti batjocoresti tara , pe unde mergi peste hotare si faci la fel si cand te intorci , din partea mea te-as lasa in cort la vama, sa iti fie mai facila intoarcerea de unde ai venit .

Inainte de toate , imi iubesc tara si romanii nostrii , iar romanii adevarati sunt harnici si descurcareti  , sunt oameni care isi asuma responsabilitati , care se lupta si cauta sa faca bine sau cel putin sa isi pastreze gramul de demnitate /mandrie . Unde te crezi tu mai presus de acestia iar  , si vrei alt tratament ? Cand ai plecat de pe taramul tau, ai calatorit la cinci stele cumva sau ai fost intampinat cu flori la sosire ?

Din nou observ o lipsa de educatie grava si mi-as dori sa nu faci pagube prea mari cat stai ” acasa ” , pentru ca da , aici pentru noi inseamna acasa si tinem la tara asa cum este ea , noi suntem pe principiul : FA RAI DIN CE AI !

Articolul precedentANTI-PANDEMIE
Articolul următorElevii care nu pot face lecții online.
- Advertisment -

Cele mai populare

Lucruri inedite pe care nu le știai despre cafea

Pentru multe persoane, consumul de cafea este un adevărat ritual zilnic. Românii nu sunt printre marii consumatori de cafea la nivel european...

Joe Biden a schimbat din prima zi deciziile lui Trump

În primele ore după ce a devenit președinte al Statelor Unite, Joe Biden a semnat 17 decrete prezidențiale. Primul a făcut obligatorii purtarea măștii și...

Bucuresti relaxează restricţiile

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat miercuri că, dacă rata cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori se va menține sub 3...

Facultatea şi viaţa studentului în 2021

Odată cu începerea semestrului al doilea, majoritatea școlilor se vor redeschide, în timp ce revenirea studenților la cursuri în format fizic este...

Comentarii recente