Acasă Locale Stiri Satu Mare Percheziții la domiciliile unor evazioniști din Satu Mare

Percheziții la domiciliile unor evazioniști din Satu Mare

Peste 350 de polițiști au desfășurat joi, 4 septembrie perchezițiji domiciliare în municipiul București și 11 județe din țară, printre care și în județul Satu Mare. Perchezițiile au vizat mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciul este estimat la aproximativ 10 milioane de euro.
Poliția a efectuat 105 percheziții domiciliare pe raza județelor: Satu Mare, Brașov, Maramureș, Bacău, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Mureș, Olt, Teleorman și Vâlcea, precum și în municipiul București.
Potrivit unor surse judiciare ancheta a vizat mai multe persoane fizice și juridice, bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani în domeniul construcțiilor.
Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente