marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePercheziții la Satu Mare

Percheziții la Satu Mare

Un bărbat din Rădulești (comuna Căuaș), bănuit de comiterea unui furt, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. În cursul zilei de marți, 28 februarie, mascații au percheziționat locuința bărbatului bănuit de furt.

Polițiștii, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, au efectuat marți, două percheziții domiciliare la un bărbat de 63 de ani din Rădulești, bănuit de comiterea unui furt.

Din cercetări, a rezultat că acesta, în cursul lunii ianuarie, a intrat în imobilul nelocuit din Carei al unui administrator de societate comercială, de unde a furat electronice și bunuri diverse în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

Cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din furturi, dar și o cagulă și mai multe instrumente speciale destinate anihilării sistemelor de închidere a ușilor.

Față de cel în cauză s-a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente