sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăLocalePericol pentru trecători. Bucăți de tencuială desprinse de pe o clădire din...

Pericol pentru trecători. Bucăți de tencuială desprinse de pe o clădire din centrul orașului

Pericol pentru trecători cât și pentru autoturisme, într-o zonă centrală a municipiului Satu Mare. Bucăți de tencuială s-au desprins de pe o clădire situată pe strada Horea Nr. 7.

Vijelia din ultimele ore a produs efecte neplăcute la nivelul județului și municipiului Satu Mare, și chiar a creat pericol pentru trecători. În ultimele 48 de ore de pe mai multe clădiri s-au desprins bucăți de tencuială sau chiar bucăți din acoperiș.

Spre exemplu, de pe clădirea situată pe strada Horea Nr.7 din municipiul Satu Mare, o stradă foarte circulată, bucăți de tencuială s-au desprins din partea superioară a clădirii. Noroc pentru trecători, fiindcă nu le-a căzut în cap bucățile mari de tencuială desprinse tocmai din partea superioară a clădirii.

Norocoși au fost și cetățenii care și-au parcat autoturismele în fața clădirii, bucățile de tencuială ajungând chiar până la roțile mașinilor, și din fericire, nu mai departe.

Este o situație neplăcută și tristă în același timp, având în vedere că discutăm despre clădirea în care își are sediul Baroul Satu Mare. În loc să dicutăm despre un imobil modern, ușor de identificat de sătmărenii care nu au mai trecut vreodată pragul Baroului, discutăm despre o clădire care începe să se degradeze, creând pericol pentru trecători.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente