marți, mai 28, 2024
AcasăDivertismentPreșcolari și elevi, în vizită la ISU ”Someș”

Preșcolari și elevi, în vizită la ISU ”Someș”

Marți dimineață, înfruntând vântul rece și puternic, preșcolarii Grădiniței Nr.6 au poposit la porțile Inspectoratului pentru Situații de Urgență – ISU ”Someș” Satu Mare pentru a afla cât mai multe detalii despre profesia de pompier militar, dar și pentru a vedea tehnica din dotare.

„Colorați și mărunței, plini de povești interesante despre pompieri și pisicuțe salvate, aproape că ne întreceau deja în cunoștințe.

Totuși, după vizita în care autospecialele și-au deschis portierele pentru ei, cei mici au înțeles, că pompierii nu sting doar focul ci sunt prezenți în multe alte situaţii de urgenţă semnalate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112”, transmite ISU SM.

Vizita prichindeilor a fost completată și de cea a elevilor de clasa a VII-a a Școlii Gimnaziale Halmeu.

„De această dată, pe lângă prezentarea tehnicii din dotare și a autospecialelor, care nu-și slăbesc o clipă din frumusețe și impozanță, elevilor li s-au prezentat modalități de comportament pentru diferite situații de urgență, respectiv importanța cunoașterii acestora!

Vizitatorii noștri de azi, mai mari și mai mici pornesc de acum cu o mai mare siguranță pe poteca vieții lor… Deasemenea, pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate, salvatorii sătmăreni rămân la datorie, 24 de ore din 24”, mai spun cei de la ISU SM.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente