29.8 C
New York City
vineri, august 19, 2022
AcasăsusPersoane cercetate pentru furt

Persoane cercetate pentru furt

Polițiștii au identificat 5 persoane care ar fi comis infracțiunea de furt iar una tentativă la furt calificat .

Polițiștii din Pișcolt au identificat ieri, un bărbat , în vârstă de 46 de ani, care în urmă cu 2 zile ,  de pe un teren care aparține lui Mihai H. ar fi sustras 210 plante ardei gogoșar recent sădite . Bărbatul este cercetat penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Tot la Pișcolt , polițiștii au fost sesizați verbal de către o tânără despre faptul că în data de 16 mai a.c, ar fi suprins în locuința bunicii sale, în vârstă de 81 de ani,o persoană de sex masculin care intenționa să sustragă bani dintr-un portmoneu aflat într-un dulap din locuință. Oamenii legii au efectuat verificări și au reușit identificarea și prinderea bănuitului, Gheorghe D. , de 34 de ani. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Patrula de siguranță publică din Carei a fost sesizată verbal ieri , de către o femeie, despre faptul că, în timp ce aceasta se afla într-un salon în incinta unei unități medicale i-a fost strasă o sumă de bani . În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat autorii , 2 tineri de 16 și respectiv 20 de ani, ambii din Carei. Cei 2 nu sunt la prima abatere de acest gen. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate. Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Postului de Poliție Hodod au depistat luni, un bărbat , de 51 de ani, care sâmbătă  ar fi sustras din garajul unui localnic 4 kg de vopsea și unelte de gospodărie. Partea vătămată a reclamat furtul , iar oamenii legii în urma activităților specifice desfășurate au reușit identificarea și prinderea autorului.

Și în acest caz, autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tot ieri polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat și prins un tânăr de 17 ani, care în cursul lunii Aprilie a.c  în timp ce se afla într-un local din municipiu  ar fi sustrag un smart phone în valoare de 3600 lei, de la un localnic din Livada, profitând de neatenția acestuia .Tânărul este cercetat în stare de libertate.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente