Acasă reportaje Pescarul care a prins peştele uriaş,premiat de AJVPS

Pescarul care a prins peştele uriaş,premiat de AJVPS

Pescarul care a prins peştele uriaş de peste doi metri lungime şi l-a eliberat înapoi în Someş va fi premiat de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor (AJVPS) Satu Mare.

Directorul AJVPS Satu Mare, Daniel Dragoş, a declarat că îl invită pe pescar, alături de persoana care l-a însoţit la pescuit, la sediul instituţiei pentru a le aviza în mod gratuit carnetele de pescari, pentru ca gestul său de a elibera somnul să nu treacă neobservat.

“Invităm pe această cale pescarul care a capturat superbul exemplar de somn, la sediul nostru, pentru a-i viza gratuit permisul de pescuit pentru anul 2021. De asemenea, vom fi mândri să eliberăm în condiții de gratuitate, permisul de pescuit pentru anul 2021 și tânărului pescar care a cerut eliberarea peștelui. Se dovedește încă o dată, de parcă mai era nevoie, că natura, cu toate fațetele ei, este iubită și respectată de cei care o cunosc și își petrec timp în mijlocul ei”, a declarat Daniel Dragoş.

Taxa pentru avizarea unui carnet a fost în acest an de 120 de lei.

Amintim că un pește uriaș de peste doi metri lungime și o greutate de 50 kg a fost capturat pe râul Someș zilele trecute de către un pescar sătmărean.

Pescarul a reușit să prindă ”monstrul” în zona localității Potău. ”Lupta” a durat circa 20-25 de minute. Este vorba despre un somn de peste doi metri lungime care are o greutate de circa 50 de kilograme.

După ce a realizat fotografii și filmări cu peștele gigant, pescarul a eliberat somnul înapoi în râul Someș.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente