luni, iulie 22, 2024
AcasăsusPeste 100 de copii au participat la atelierul de origami organizat de...

Peste 100 de copii au participat la atelierul de origami organizat de BJSM

Biblioteca Județeană Satu Mare organizează mâine, 11 septembrie 2013, cu începere de la ora 1000, în Sala multimedia, ultimul atelier de origami din acestă vară. Cu acestă ocazie, micii artiști își vor expune obiectele realizate prin tehnica origami, iar pentru întreaga lor strădanie vor fi răsplătiți cu diplome de către organizatori.

Atelierul de origami s-a desfășurat la Biblioteca Județeană Satu Mare în fiecare zi de miercuri, pe parcursul vacanței de vară, oferind celor peste 100 de participanți posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-un mod plăcut și creativ. Sub îndrumarea bibliotecarelor Violeta Tarța și Raluca Istrate, copiii au realizat sute de obiecte. O parte dintre acestea le-au oferit cadou persoanelor apropiate, iar o altă parte vor constitui expoziția de prezentare.

Această activitate s-a bucurat de aprecierea copiilor, părinților și a bunicilor în egală măsură, fapt ce ne determină să o continuăm și în următoarele vacanțe de vară și să diversificăm acest gen de servicii și activități pentru copii., a declarat d-na Angela Câmpian, director interimar.

1 COMENTARIU

  1. Mi se pare un lucru foarte frumos deoarece copiii au sansa de a-si arata talentele intr-un mod placut,in acelasi timp stradania lor fiind apreciata de oameni.

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente