Acasă sus Simulare de prabusire pe aeroportul Satu Mare

Simulare de prabusire pe aeroportul Satu Mare

Miercuri, 11 septembrie, ȋn jurul orei 11.00 la Aeroportul Satu Mare se va desfășura un exercițiu de punere în aplicare a “Planului de acțiuni de răspuns la situațiile de urgență”, având ca scop verificarea capacității de intervenție a Serviciului privat pentru situații de urgență de la nivelul aeroportului.

De fapt, este vorba despre un exercițiu de simulare privind prăbușirea unui avion la decolarea de pe Aeroportul Satu Mare. În același timp, se va verifica și coordonarea acțiunilor de intervenție între instituțiile cheie implicate, respectiv: Prefectura județului Satu Mare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) “Someș” Satu Mare, Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ), Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ), Serviciul Județean de Ambulanță b(SJA), Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, etc.

Se va simula inclusiv acțiunea de sprijinire din partea echipajelor MEDEVAC – elicoptere medicale din partea Armatei Române și a celei maghiare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente