Acasă sus Simulare de prabusire pe aeroportul Satu Mare

Simulare de prabusire pe aeroportul Satu Mare

Miercuri, 11 septembrie, ȋn jurul orei 11.00 la Aeroportul Satu Mare se va desfășura un exercițiu de punere în aplicare a “Planului de acțiuni de răspuns la situațiile de urgență”, având ca scop verificarea capacității de intervenție a Serviciului privat pentru situații de urgență de la nivelul aeroportului.

De fapt, este vorba despre un exercițiu de simulare privind prăbușirea unui avion la decolarea de pe Aeroportul Satu Mare. În același timp, se va verifica și coordonarea acțiunilor de intervenție între instituțiile cheie implicate, respectiv: Prefectura județului Satu Mare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) “Someș” Satu Mare, Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ), Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ), Serviciul Județean de Ambulanță b(SJA), Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, etc.

Se va simula inclusiv acțiunea de sprijinire din partea echipajelor MEDEVAC – elicoptere medicale din partea Armatei Române și a celei maghiare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Hamilton campion în MP al Rusiei! Victoria cu nr. 100 din carieră

Duminică a avut loc cursa din cadrul Marelui Premiu al Rusiei ce se desfășoară...

Florin Cîţu este noul președinte al Partidului Naţional Liberal

Premierul României, Florin Cîțu, este noul președinte al Partidului Naţional Liberal - PNL după...

Atletico Madrid a pierdut în deplasare cu ultima clasată. Liverpool a remizat cu nou promovata Brentford

Ultima clasată din campionatul Spaniei, Deportivo Alaves i-a administrat prima înfrângere din acest sezon formației pregătite de Diego...

Comentarii recente