Acasă Locale Nationale Peste 14.400 de posturi vacante în țară

Peste 14.400 de posturi vacante în țară

locuri-de-munca-satu-mare

Peste 14.400 de locuri de muncă sunt vacante, cele mai multe fiind în București și județele Cluj, Prahova și Arad, iar cele mai puține în Bacău, Mehedinți, Suceava și Sălaj, informează, vineri, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel național sunt înregistrate 14.447 locuri de muncă.

Cele mai multe posturi vacante sunt în București (2.335) și în județele Cluj (1.396), Prahova (1.261), Arad (904), Tmiș (704), Hargita (520) și Argeș (475).

Județele care au cele mai puține locuri de muncă sunt: Bacău (15), Mehedinți (33), Suceava (45), Sălaj (54), Ialomița (63) și Caraș-Severin (76).

La nivel național, pentru persoanele cu studii superioare sunt înregistrate 1.448 de locuri de muncă, cele mai multe pentru: analist servicii client (194), programator (70), inginer mecanic (55), inginer de sistem în informatică (35), tehnician-operator la roboți industriali (33), asistent de cercetare în fizică (31), cercetător în fizică (30), inginer construcții civile, industriale și agricole (28) și consilier, expert, inspector, referent sau economist în economie generală (26).

Pentru persoanele cu studii medii, profesionale și lucrători necalificați sunt disponibile 12.999 de locuri de muncă, cele mai multe pentru: confecționer-asamblor articole din textile (942), muncitor necalificat în industria confecțiilor (866), lucrător comercial (551) și muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (505).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință sau pot accesa adresa de internet http://www.semm.ro/LMV/home.seam.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente