29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MarePeste 220 de candidați au optat pentru posturile din Poliție

Peste 220 de candidați au optat pentru posturile din Poliție

politisti90_76554500

În primele două zile de înscriere au fost preluate cererile a 221 candidați. Opțiunile candidaților înscriși până în prezent, diferă în funcție de postul scos la concurs și se situează între 15 candidați ( de exemplu la P.P. Apa) și un singur candidat înscris la Posturile de Poliție Cămârzana și Andrid.
La sfârșitul fiecărei zile de înscriere, pentru informarea în timp util a candidaților, la sediul inspectoratului va fi afișată situația înscrierilor, defalcată pe posturi scoase la concurs.
Reamintim că înscrierea candidaților se face pe bază de cerere de înscriere, depusă până la data de 08.04.2016, în zile lucrătoare, în intervalul orar 8.00 – 16.00, la structura de resurse umane de la sediul I.P.J Satu Mare. Dosarele de recrutare vor fi depuse, în volum complet, până la data de 15.04.2016, ora 16.00.
Înscrierile se fac personal și este interzisă înscrierea prin fax, prin poștă, prin orice alte mijloace sau de către o altă persoană în afara candidatului, astfel că nu vor fi luate în considerare cererile de înscriere transmise în orice altă modalitate, decât personal, documentele urmând a fi restituite candidaților care procedează neregulamentar.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente