duminică, mai 28, 2023
AcasăPoliticaPetre Mureșan: „Ileana Blidar este Mercedes-ul politicii sătmărene”

Petre Mureșan: „Ileana Blidar este Mercedes-ul politicii sătmărene”

„Ileana Blidar este Mercedes-ul politicii sătmărene, iar Ovidiu Silaghi este rabla politicii sătmărene. Laura Bota este prea tunată iar Sergiu Băbășan cu Dan Diaconescu fac o campanie prea turbată”. Declarația îi aparține președintelui Organizației Județene a PDL Satu Mare, Petre Mureșan și a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 12 mai la sediul partidului pe care îl reprezintă. La întâlnirea cu jurnaliștii a participat și candidatul PDL pentru alegerile parlamentare parțiale din Colegiul 2, Ileana Blidar.

După scurta caracterizare a contracandidaților, Petre Mureșan i-a dat cuvântul Ilenei Blidar care a prezentat jurnaliștilor cele cinci puncte din programul său electoral, și anume: 1. Sunt omul tău în Parlamentul României; 2. Am soluții pentru voi; 3. Susțin mediul de afaceri și crearea de locuri de muncă; 4. Mă pricep să fac legi bune în Parlament; 5. Avem aceleași valori.

Candidata PDL a declarat că „sunt cea mai bună ofertă pentru Colegiul 2”, subliniind faptul că are o experiență de 24 de ani în domeniul bancar iar ca profesie este atât economist cât și jurist.

Nici Ileana Blidar nu a scăpat ocazia de a-și caracteriza contracandidații înscriși în cursa electorală pentru Colegiul 2. „Eu nu am probleme cu ANI sau cu DNA cum are Ovidiu Silaghi. Eu nu fug în parlamentul European ca să mă ascund, deoarece nu am nevoie de imunitate. Rămân aici. Nu am trădat și nu am fugit în alte partitide precum au făcut unii dintre contracandidații mei. Dacă nu mi-a convenit ceva nu mi-am luat steagul în băț și să fug la alt partid ca să fiu prima pe listă, cum a făcut Laura Bota. Credeți că aș avea nevoie, la mitingul aviatic să sar din parașută, să fiu parașută în parașută ca să mă voteze cetățenii sau să mă tunez cu niște silicoane ca să fiu votată sau să apar cu un decolteu adânc? Cred că cetățenii nu au nevoie de așa ceva, nu au nevoie de senzații și nici de operații estetice. Cred că cetățenii înțeleg acest lucru. Le recomand să rămână așa cum sunt, să nu se mutileze, pentru că sunt mame, soții, iar bărbații apreciază inteligența feminină, bunătatea și devotamentul față de familie” a declarat Blidar.

Cu privire la Sergiu Băbășan, candidata PDL spune că acesta vine de la Cluj „să spună că cunoaște Colegiul 2 și problemele oamenilor de acolo. Nu cred că-l cunoaște mai bine decât mine care locuiesc și muncesc zi de zi în acel colegiu. Referitor la Dan Diaconescu ce să vă spun? Într-una din zile, un tânăr mi-a spus că Diaconescu are un dinte mobil, ca DD-mobilul, și că își pune dintele când merge la oraș. Își ia dintele jos când merge la țară și le spune oamenilor: ia să mănânc cu voi o ceapă. Uite, sunt fără dinți, sunt ca voi. Eu i-am spus la Sâmbră, Satu Mare nu e o telenovelă, mergeți la Gorj că veți fi mai câștigat, nu veniți cu dintele mobil să-i păcăliți pe oameni. Sătmărenii sunt oameni educați, intelegenți. De aceea spun că sunt cea mai bună ofertă pentru Colegiul 2. Nu mă laud, dar asta este realitatea”, a declarat Ileana Blidar.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente