Acasă Locale Petric – un deputat cu apucături ”păgâne”!

Petric – un deputat cu apucături ”păgâne”!

Constat cu mâhnire și stupoare faptul că vă folosiți la modul cel mai grosier posibil de orice metodă, doar pentru a rămâne în prim-planul politicii sătmărene. Profitând de poziția dumneavoastră nu ați ezitat să implicați și biserica în campania electorală proprie, demonstrând astfel că nu mai aveți nimic sfânt!

​Vorbiți cu seninătate despre zona Codrului pe care pretindeți că o reprezentați. Nici nu trebuia să spuneți nimic! După două mandate de parlamentar, rezultatele catastrofale se văd cu ochiul liber: Codrul a rămas cea mai năpăstuită zonă a Sătmarului, în ciuda promisiunilor bombastice pe care nu ați încetat să le vânturați pe sub nasul alegătorilor, atâta amar de vreme!

​Desigur, este mult mai simplu să transformi un slujitor al bisericii într-un simplu agent electoral, decât să vii în fața oamenilor cu un raport de activitate, sau măcar cu un plan coerent de dezvoltare a zonei.

​Este cât se poate de dezagreabil să constat că prin astfel de manevre prea puțin creștinești, dumneavoastră contribuiți în mod direct la discreditarea statutului moral al omului politic, care nu se dă în lături de la nimic, doar pentru a-și atinge măruntul său scop personal.

​Poate că disperarea dumneavoastră ar putea fi de înțeles, doar v-au părăsit aproape toți colaboratorii!, dar un om politic este obligat să simtă și momentul în care trebuie să iasă de pe scena politică. Dar trebuie să o facă discret și cu demnitate!

​Din păcate, este cât se poate de evident că aceste două lucruri nu vă caracterizează. Totuși, faceți un efort și abțineți-vă de a mai folosi biserica în scopuri atât de păgâne, cum este iluzoria dumneavoastră ascensiune politică. Poate că atâta ne-a mai rămas: curățenia credinței, pe care văd că încercați să o murdăriți cu orice preț!

​Desigur, ne vom ruga pentru dumneavoastră, ca și pentru oricare dintre cei plecați. Din fericire, dumneavoastră plecați doar din viața politică. Dar răstimpul existențial care v-a mai rămas, ar trebui să vă îndemne la cumpătare și bun simț. Și poate la o resemnare mai demnă!

​​​​Cristian Valer Beșeni

Consilier județean PNL Satu Mare

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente