Acasă Locale Piața de Vechituri - acces doar pe baza Certificatului Verde

Piața de Vechituri – acces doar pe baza Certificatului Verde

Primăria Municipiului Satu Mare transmite că în urma noile restricții impuse de Guvern pentru limitarea răspândirii virsului COVID-19, accesul în Piața de Vechituri din municipiul reședință de județ este posibil doar pe baza Certificatului Verde. Discutăm aici și de cumpărători și de comercianți, cu toții trebuie să fie ori vaccinați cu schemă completă ori să fi trecut prin boală recent.

”Stimați sătmăreni, ca urmare a restricțiilor impuse de Guvern la nivel național, vă anunțăm că pentru a participa la Piața de Vechituri, în calitate de comerciant sau cumpărător, este necesar Certificatul verde de vaccinare. Vă rugăm să respectați în continuare măsurile pentru limitarea răspândirii infectărilor cu noul coronavirus, astfel încât să trecem cât mai repede peste această pandemie! Vă mulțumim pentru înțelegere”, transmite Primăria municipiului Satu Mare.

Precizăm că în cursul duminicii trecute Piața de Vechituri a fost redată în folosință după ce s-au făcut lucrări de modernizare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente